top of page
EVERY PROJECT IS DIFFERENT. EVERY CLIENT IS SPECIAL.
2
Kontorrengøring

Et rent kontor er et produktivt kontor – og det er også mere attraktivt for ansatte, kunder og leverandører. Dog er der ingen der egentlig har lyst til at holde kontoret rent og frisk. Lad os overtage rengøringsrutinen og så vil vi give dig et kontor som alle vil værdsætte.

3
Erhvervsrengøring

Din virksomheds helbred, sikkerhed og udseende er vigtigt for os, lige meget hvor stor eller lille den er.

Har du problemer med din virksomheds nuværende rengøringsservice? Giv os en chance for at være din fortrukne rengøringsservice.

Rengøring efter fest

Vores rengøring efter fest er en ydelse du har kan vælge hvis du gerne vil have det sjovt, men ikke har lyst til at stå med rodet bagefter. 

4
Hovedrengøring​

Hovedrengøringsmuligheden er en omfattende rengøring af dit hus fra top til tå.

Vi anbefaler en hovedrengøring hvis du ikke har fået dit hus rengjort professionelt indenfor de sidste tre måneder, eller hvis du ikke benytter en rengøringsservice regelmæssigt. En hovedrengøring indeholder alle de samme ydelser som en standard rengøring, men har større fokus på områder du måske har glemt at rengøre på længere sigt. Vores hovedrengøring anbefales til vores første besøg.

5
Flytterengøring

Skal du sælge eller købe et nyt hus? Du har sikkert nok at holde styr på med din kommende flytning, så slap af og lad Jowita's Service klare din indflytnings- eller udflytningsrengøring.

6
1
Private rengøring

Vi forstår at du har travlt. Du har en familie, en karriere, et liv. Det er derfor vi inviterer dig til at kunne slappe af og nyde din fritid, imens vi rengører dit hus. Vi medbringer alt selv, så du behøver ikke bekymre dig om noget som helst.

Et rent hjem er et sundt hjem :)

bottom of page